WerkhoudingBewust is opgericht door Marijke Esseboom en Heidi Sinke. Beide zijn paramedisch geschoold als oefentherapeut Mensendieck. Daarnaast hebben zij zich gespecialiseerd in bedrijfsoefentherapie. Zij hebben meer dan 25 jaar ervaring.

De begeleiding bij arbeidsgerelateerde klachten is onze specialiteit. Deze kennis, de praktijk, nascholing en ervaring, is de basis voor onze kenmerkende manier van werken bij het geven van trainingen en/of workshops.

Marijke HeidiMarijke Esseboom (links op foto): sinds 1988 specialist in arbeidsgerelateerde klachten. Vanuit haar paramedische opleiding is zij zich direct gaan specialiseren in arbeid en het bedrijfsleven.

Heidi Sinke (rechts op foto): Sinds 2002 afgestudeerd voor haar paramedische opleiding en direct gaan samenwerken met Marijke. Sindsdien werken zij samen aan bedrijfsspecifieke training op het gebied van arbeid en gezondheid.

Marijke:
Hogeschool van Amsterdam, diploma oefentherapeut Mensendieck, 1988
Vrije Universiteit van Amsterdam, diploma bedrijfsoefentherapeut, 1999

Heidi:
Hogeschool van Amsterdam, diploma oefentherapeut Mensendieck, 2002
Vrije Universiteit van Amsterdam, diploma bedrijfsoefentherapeut, 2004

Beide volgen regelmatig scholing. Daarnaast hebben zij diverse bij- en nascholingen gedaan op het gebied van ergonomie, arbeid, werkgerelateerde klachten.